У Харкові відновлює роботу бізнес

16:32  |  20.06.2022
У Харкові відновлює роботу бізнес

Фото: city.kharkov.ua

Станом на 20 червня у Харкові працюють 210 супермаркетів, або близько 68% від їх загальної кількості. Про це повідомили в пресслужбі мерії Харкова.

Крім супермаркетів здійснюють діяльність мережі невеликих магазинів з реалізації продовольчих товарів, зокрема  «Посад» (70 об’єктів), «Салтівський м’ясокомбінат» (64 об’єкта), «Кулиничі» (130 об’єктів) та ін. Працюють 35 з 53 ринків.

Частково відновили роботу ТРЦ «Нікольський» та ТРЦ «Україна». Також працюють близько 220 аптек, зокрема такі мережі, як: «911», «Копійка», «Шара», «Аптека низьких цін», «Славутич та ін.

Продовжують відновлювати роботу магазини непродовольчих товарів, побутової та електротехніки, будівельних матеріалів та косметичних товарів. Наразі в Харкові працюють 37 магазинів мережі «Eva» та 23 магазини мережі «Prostor», а також шість супермаркетів «Comfy», три супермаркети «Ельдорадо» та один «Епіцентр».

Крім того, продовжують відновлювати роботу заклади ресторанного господарства («Япошка», «Нахлебник», «Париж», «Навруз», «Пробка» та ін.), деякі літні майданчики, салони краси, заклади побутового обслуговування населення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: