У Харкові відкрили пам’ятник тепловикам

17:03  |  10.10.2023
У Харкові відкрили пам’ятник тепловикам

Фото: city.kharkov.ua

Пам’ятник тепловикам відкрили 10 жовтня в оновленому однойменному сквері вздовж пр. Героїв Харкова на честь 90-річчя КП «Харківські теплові мережі». У заходах з нагоди ювілею підприємства взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, який відкрив монумент та вручив комунальникам нагороди міської ради за їхню працю. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Мер зазначив, що минулого опалювального сезону в Харкові вісім разів перезапускали систему теплопостачання, і це безпрецедентний випадок для України й світу.

Крім того, за його словами, перед початком цієї зими у місті переклали понад 200 км магістралей і готуються до нових викликів.

«Я пишаюся вашою роботою і дуже вам вдячний. Пам’ятаю, як згуртовано ми працювали в перші дні війни, подавали тепло в оселі харків’ян. Дякую вашому керівництву, яке дуже відповідально до всього ставиться. Відкриття цього скверу і пам’ятника — мала частина того, що потрібно зробити, аби вшанувати вас за вашу героїчну працю», — підкреслив Терехов.

Зазначимо, що з 2021 року у Харкові замінили майже 500 км теплових мереж, реконструювали понад 30 ЦТП, 11 квартальних котелень, замінили 19 насосних агрегатів, вивели з експлуатації 12 старих котелень шляхом будівництва чотирьох нових теплотрас, відновили близько 110 км теплової ізоляції, встановили понад 300 систем погодного регулювання з тепловими лічильниками та виконали багато інших робіт.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: