У Харкові відкрили меморіальну дошку полеглому медику

19:48  |  13.09.2024
У Харкові відкрили меморіальну дошку полеглому медику

Фото: city.kharkiv.ua

Меморіальну дошку лейтенанту медичної служби, Герою України Владиславові Титаренку встановили на фасаді міської клінічної багатопрофільної лікарні №25. На церемонії були присутні рідні, побратими та колеги загиблого, харків’яни. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Участь у заході також взяв міський голова Ігор Терехов.

«Ми відкриваємо дошку нашому герою. Він прожив не так багато, як хотілося б, проте його життя було дуже насиченим. Владислав марив своєю професією. Одразу, як почалася війна, пішов служити й до останнього рятував людські життя. Ми маємо і будемо памʼятати його та всіх, хто поліг за Україну», — зазначив мер.

Довідка. Владислав Титаренко навчався в Харківській гімназії №172, закінчив Харківський  національний медичний університет. З 2021 року працював хірургом у міській клінічній багатопрофільній лікарні №25. З початку повномасштабної війни вступив до лав Збройних Сил України, де очолював хірургічну групу.

Загинув у селі Кругляківка Куп’янського району. Указом Президента йому було присвоєне звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: