У Харкові відкрили меморіальну дошку хірургу Борисові Менкусу

15:47  |  12.06.2023
У Харкові відкрили меморіальну дошку хірургу Борисові Менкусу

Фото: city.kharkov.ua

Меморіальну дошку колишньому головному лікарю Міської багатопрофільної лікарні №18 Борисові Менкусу відкрили 12 червня на фасаді лікувального закладу. У заході напередодні Дня медичного працівника взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, який також нагородив лікарів та подякував їм за роботу.

«Відкриття меморіальної дошки Борисові Менкусу — знакова подія для всіх харків’ян. Він був лікарем від Бога. І я дякую кожному з вас за те, що рятуєте життя людей і допомагаєте їм подолати біль, за те, що залишилися працювати в Харкові», — наголосив Ігор Терехов.

Зазначимо, що міська багатопрофільна лікарня №18 — це лікувально-діагностичний заклад на 370 ліжок. Це єдиний медичний заклад у місті та області, де лікують хворих із гнійно-кістковою інфекцією, що також дозволяє надавати спеціалізовану допомогу військовослужбовцям.

Довідка. Борис Менкус працював у лікарні понад 47 років і пройшов шлях від лікаря-інтерна до головного лікаря. Працюючи на керівній посаді, залишався хірургом-практиком. Автор понад 40 наукових праць та двох авторських винаходів. Помер Борис Менкус у 2021 році від ускладнень після перенесеного коронавірусу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: