У Харкові в безпечному місці пройшов концерт дитячих шкіл мистецтв (фото)

13:11  |  27.09.2023
Концерт "Музичні акварелі"

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

У Харкові 26 вересня в безпечному місці пройшов концерт міських дитячих шкіл мистецтв «Музичні акварелі». Про це повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

На концерті виступили учні та викладачі Новобаварського та Шевченківського районів, а саме дитячих музичних шкіл № 7 та №13 та дитячих шкіл мистецтв № №2 та №4.

Концерт "Музичні акварелі"

Фото: Департмент культури Харківської міської ради

Програма відрізнялася різноманіттям. Звучали скрипка, віолончель та фортепіано, саксофон та акордеон, бандура та гітара. Джазові номери органічно поєднувалися з класичною та народною музикою. В концерті прозвучало багато вокальних номерів, серед яких були українські народні пісні та композиції сучасних авторів.

Концерт "Музичні акварелі"

Фото: Департмент культури Харківської міської ради

«Добра, щира і відверта зустріч музикантів, в серцях яких звучать мелодії музичної акварелі, стала незабутньою для публіки, серед якої було багато батьків. Кожен юний артист показав свою майстерність та музикальний талант, кожен подарував іскру свого натхнення, що наповнили зал атмосферою довіри, дружби, захоплення, радості», — повідомляють у Департаменті культури Харківської міської ради.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: