У Харкові усувають наслідки нічної атаки дронами

13:35  |  03.11.2023
У Харкові усувають наслідки нічної атаки дронами

Фото: city.kharkov.ua

Комунальні служби та працівники ДСНС усувають наслідки ударів дронами по місту Харкову, які російська армія нанесла вночі 3 листопада. Як повідомив на своїх сторінках у соціальних мережах міський голова Ігор Терехов, внаслідок нічних ворожих атак серйозно постраждала будівля одного з навчальних закладів міста.

Зараз комунальники знімають контактну мережу, аби працівники ДСНС мали змогу розібрати завали зсередини. Рух трамвая №27 на цій ділянці, відповідно, на деякий час зупинений.

За словами мера, інженерні комунікації не пошкоджені, але до усунення певних труднощів у частині Основʼянського району працюватиме аварійний режим відключення електроенергії.

«Інші влучання прийшлися на СТО та гуртожиток, у якому проживали переселенці. Також чимало шкоди завдано житловим будинкам — поряд з місцями прильотів будемо ремонтувати дахи. Стосовно постраждалих. По допомогу звернулося кілька людей. Вони не мають поранень, але перебувають у стані стресу. Лікарі надають їм необхідну психологічну допомогу», — повідомив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: