У Харкові усувають 16 позаштатних ситуацій на водоводах

13:20  |  08.10.2022
У Харкові усувають 16 позаштатних ситуацій на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» 8 жовтня усувають 16 позаштатних ситуацій на водоводах із встановленням запірної арматури та заміною дефектних пожежних гідрантів.

Як повідомили на КП «Харківводоканал», напередодні ремонтники ліквідували 10 пошкоджень на ділянках трубопроводів і упорядкували 12 оглядових колодязів.

Усі служби продовжують виконувати свої обов’язки, на постійному контролі – робота об’єктів водопостачання та водовідведення. Також виконуються планові заходи щодо підготовки об’єктів КП до роботи в осінньо-зимовий період, відновлюються подача води та відведення стоків у будинках харків’ян.

Бригади забезпечені необхідною спецтехнікою, обладнанням, механізмами та матеріалами.

Також у КП «Харківводоканал» зазначили, що продовжують сумлінно виконувати свої обов’язки технологи, пробовідбірники та лаборанти, які постійно стежать за якістю води на всіх етапах водопідготовки.

На підприємстві уточнили, що відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді міста немає, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам та нормам.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: