У Харкові усунули вісімнадцять пошкоджень на водоводах

13:58  |  30.09.2022
У Харкові усунули вісімнадцять пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» напередодні, 29 вересня, усунули 18 пошкоджень на водоводах і привели до ладу 9 оглядових колодязів.

Зокрема, у Шевченківському районі ремонтники оперативно ліквідували два пошкодження на магістралях на вул. Старицького та пр. Людвіга Свободи, а також капітально відремонтували три введення у будинки на вул. Старицького та вул. Балакірєва.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев, складнощі виникли під час усунення аварійної ситуації на введенні у приватному секторі.

«Там не виходило задіяти спецтехніку для проведення земляних робіт, але робітники впоралися з поставленим завданням та у стислий термін ліквідували аварію. Після проведення всіх необхідних робіт обов’язково привели до ладу території», — підсумував Андрій Целогородцев.

30 вересня бригади Комплексу «Харківводопостачання» проводять ремонтні роботи на 15 пошкоджених ділянках водоводів.

На КП «Харківводоканал» повідомили, що відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Інформацію про аварійні ситуації можна повідомити за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: