У Харкові усунули 14 пошкоджень на водоводах

12:42  |  13.10.2022
У Харкові усунули 14 пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» напередодні усунули 14 пошкоджень на водоводах і упорядкували дев’ять оглядових колодязів.

Зокрема, значний обсяг робіт було виконано у Шевченківському районі, де ремонтники оперативно ліквідували пошкодження на магістралі діаметром 250 мм по пр. Людвіга Свободи, а також капітально відремонтували три оглядові колодязі по вул. Новгородській та вул. Дерев’янка.

«У зв’язку з ворожою агресією, що не припиняється, намагаємося по максимуму проводити відновлювальні роботи у водопровідному господарстві району. Напередодні ремонтів складаємо чіткий план дій, запасаємося необхідними матеріалами та спецтехнікою. Все це у комплексі дозволяє досягти позитивного результату», — підкреслив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев.

13 жовтня ремонтні роботи проводяться на 15 пошкоджених ділянках водоводів. Також спеціалістами виконується цілодобовий контроль якості води на всіх етапах водопідготовки та перед подачею до мережі міста.

За даними фахівців, відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Повідомити про аварію в системі водопостачання можна за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: