У Харкові тролейбус №7 та автобус №112 курсують за зміненими маршрутами

16:51  |  12.09.2024
В Харькове начались испытания троллейбуса с запасом хода - Кернес

Фото: facebook.com/gennadykernes

Рух транспорту на пр. Героїв Харкова, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до будинку №269-а на пр. Героїв Харкова при русі в бік вул. Свистуна, заборонений з 9:00 до 17:00 по 14 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням КП «Шляхрембуд» робіт з поточного ремонту пр. Героїв Харкова. Об’їхати закриту ділянку можна смугою зустрічного напрямку.

Також припинений  рух тролейбусів та автобусів на пр. Героїв Харкова, на ділянці від вул. Харківських Дивізій до вул. Лосівської. На час проведення ремонтних робіт вони курсуватимуть так:

  • тролейбус №7: розворотне коло «вул. Дванадцятого Квітня» – вул. Дванадцятого Квітня (у зворотному напрямку: пр. Індустріальний – пр. Героїв Харкова) – пр. Олександрівський – бул. Богдана Хмельницького;
  • автобус №112: Основ’янське озеро – вул. Силікатна – вул. Павла Тичини – вул. Деповська – вул. Південнопроектна – пр. Аерокосмічний – пр. Байрона – пр. Льва Ландау – вул. Олімпійська – пр. Петра Григоренка – пр. Героїв Харкова – вул. Харківських Дивізій – вул. Каденюка – бул. Богдана Хмельницького – пр. Олександрівський – пр. Індустріальний – вул. Миру – пр. Індустріальний – пр. Олександрівський (ринок «ХТЗ»).
Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: