У Харкові триває ремонт мереж водопостачання

15:12  |  10.06.2022
У Харкові триває ремонт мереж водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтні бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 9 червня привели до ладу 20 оглядових колодязів на мережах холодного водопостачання. Як повідомив сьогодні, 10 червня, заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» Дмитро Крижанівський, попри ворожі обстріли інфраструктури, ремонтні та відновлювальні роботи на оглядових колодязях у всіх районах не припиняються.

Робітники підприємства усувають позаштатні ситуації та готують об’єкти водопостачання до роботи в осінньо-зимовий період.

«Комплекс робіт проводиться щоденно, без вихідних. Намагаємось оперативно реагувати на всі заявки харків’ян. Наприклад, учора ремонтники усунули 11 позаштатних ситуацій на трубопроводах різного діаметру. При реконструкції на мережах встановлюємо сучасне технічне обладнання та пожежні гідранти, приводимо до ладу водорозбірні колонки. Сьогодні намічені роботи щодо усунення пошкоджень на чотирьох ділянках зруйнованих водоводів», — зазначив Дмитро Крижанівський.

Для оперативної роботи ремонтних бригад харків’ян просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення.

Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: