У Харкові триває перевірка укриттів — Терехов

16:28  |  06.06.2023
Усі укриття в Харкові готові приймати людей

Фото: city.kharkov.ua

Перевірка укриттів у Харкові триває за участі представників правоохоронних органів. Як повідомив в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов він проінспектував укриття в деяких районах міста.

Мер нагадав, що у Харкові є 2,6 тис. укриттів. Також люди можуть знайти прихисток у школах, метрополітені, на 14 безпечних зупинках, паркінгах тощо.

«На жаль, у нас звучить сирена після того, як приліт стався, бо відстань до кордону з росією — 40 км, і такої можливості, щоб люди добігли до укриттів, немає, тому що ракети С-300 летять 35-40 секунд. Тим не менш, ми готуємо всі укриття. Починаючи з 24 лютого минулого року, Харків постійно обстрілювався. Торік ми облаштували багато укриттів, провели туди, де була можливість, системи водопостачання, каналізацію, освітлення, деякі укриття оснащені дизель-генераторами, інтернетом. Ця робота продовжується. Є деякі недоліки, над якими треба працювати. Це насамперед відомчі укриття. Крім того, є небагато затоплених укриттів, де працюють наші комунальні підприємства «Харківводоканал», «Харківські теплові мережі», щоб усунути всі ці недоліки», — наголосив мер Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: