У Харкові та області ліквідували 11 пожеж

10:11  |  30.06.2022
В результате обстрела оккупантов в Парке Горького произошел пожар

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 29 по 30 червня, здійснили 19 оперативних виїздів. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, 11 із них – на ліквідацію пожеж, у тому числі дві – спричинені попаданнями ворожих снарядів.

Так, внаслідок обстрілів займання сталися в Індустріальному районі Харкова та у Богодухівському районі області.

Зокрема, учора, 29 червня, о 12:54 в селищі Золочів горіли два виробничо-складських приміщення загальною площею 1,6 тис. кв. м. Від ДСНС до місця пожежі було направлено дві одиниці техніки та 12 рятувальників. О 15:00 пожежу ліквідували. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає.

Серед пожеж, не пов’язаних з військовими діями, займання житлового будинку, що також трапилось у селищі Золочів. До місця виклику сьогодні, 30 червня, вночі направили два відділення ДСНС на автоцистернах.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів площа пожежі склала 100 кв. м. Під час гасіння пожежі в одній з кімнат було виявлено тіло чоловіка 1961 р.н. Причина виникнення займання встановлюється.

Також рятувальники чотири рази виїздили для надання допомоги населенню, тричі — для проведення аварійно-рятувальних робіт та один раз – для допомоги комунальним службам. Крім того, протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС здійснили 34 виїздів та знешкодили 10 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: