У Харкові та області через обстріли сталося три пожежі

9:43  |  16.06.2022

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 15 по 16 червня, здійснили 17 оперативних виїздів. Таку інформацію повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Зокрема, рятувальники 11 разів виїздили на гасіння пожеж (з них три – спричинені обстрілами), двічі – для надання допомоги співробітникам Нацполіції, двічі – для допомоги комунальникам у розчищені завалів, решта – на інші виклики.

Пожежі, спричинені обстрілами російською армією, трапилась у Богодухівському та Харківському районах області, а також в Індустріальному районі Харкова. Ворожими цілями стали адміністративна будівля, виробничий об’єкт та екосистема на відкритій території.

Серед не пов’язаних із військовими діями пожеж – загоряння житлового будинку в сел. Буди Харківського району. Пожежа виникла о 19:26 в одній із квартир дерев’яного будинку барачного типу та швидко перекинулася на дах.

Площа загоряння склала 250 кв. м. З вогнем боролися п’ять оперативних відділень рятувальників, які загасили пожежу через дві години. Постраждалих немає.

Також протягом доби піротехнічні підрозділи ДСНС ліквідували дев’ять ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: