У Харкові ремонтують мережі і відновлюють гаряче водопостачання

13:42  |  21.06.2022
У Харкові ремонтують мережі і відновлюють гаряче водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Фахівці КП «Харківські теплові мережі» відновлюють гаряче водопостачання та виконують інші ремонтні роботи у різних районах міста. Як повідомили на підприємстві, Немишлянська та Слобідська філії відновлюють гаряче водопостачання у межах 19-тої та 66-тої магістралей.

«Наразі триває заповнення, прогрів і поступове підключення абонентів. По вул. Зерновій засипають та готують до заповнення 95-ту магістраль діаметром 1000 мм. 62-га та 64-та магістралі також заповнюються водою, проходять гідровипробування, дефекти перед прогрівом усувають», — повідомили у КП «ХТМ».

Крм того, Холодногірська філія підприємства готує магістралі для заповнення водою від ТЕЦ-5.

«Завершується реконструкція за проєктом Світового банку камери 7835. Здійснюється перемикання по заповненню від ТЕЦ-5 78-мої магістрали до камери 7802», — зазначили у КП «ХТМ».

Крім того, триває підготовка Холодногірського району до опалювального сезону. Зокрема, триває ремонт котельні по вул. Слов’янській, по вул. Чоботарській замінюють трубопровід, а по вул. Ільїнській роботи завершено — там засипають територію ремонту та планують її благоустрій.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: