У Харкові ремонтники усувають аварійні ситуації на 11 водоводах

13:33  |  02.07.2022
У Харкові ремонтники усувають аварійні ситуації на 11 водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 2 липня усувають аварійні ситуації на 11 зовнішніх водоводах. Як зазначили на підприємстві, напередодні бригади усунули 10 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та впорядкували шість оглядових колодязів.

Зокрема, вони ліквідували чотири аварійні ситуації у Шевченківському районі, а також відновили подачу води жителям Слобідського району, усунувши порив на трубопроводі на вул. Морозова.

Також ремонтники провели реставрацію магістрального водоводу на вул. Свистуна, забезпечивши водопостачання споживачам Індустріального, Слобідського та Немишлянського районів.

Масштабні ремонти на мережах продовжуються також на Салтівці. Зокрема, був відремонтований водовод на вул. Героїв Праці, вул. Бикова, вул. Маршала Батицького та на Салтівському шосе.

У зв’язку з безперервними обстрілами, що призводить до виникнення пожеж, у житловому масиві також виконується заміна та реконструкція пожежних гідрантів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: