У Харкові проводяться творчі майстер-класи для сімей у складних життєвих обставинах

13:31  |  26.03.2024

У Харкові проводяться творчі майстер-класи для сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Департамент соціальної політики Харківської міської ради.

Майстер-класи проводять відділи соціальної роботи Харківського міського центру соціальних служб «Довіра» під патронатом Департаменту соціальної політики Харківської міської ради.

Турбота про ментальне здоров’я – це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Провести час з користю, поринути у творчий процес, поспілкуватися, розкрити у собі творчий потенціал, сформувати нові сімейні цінності та традиції – все це можливо втілити під час участі у групових творчих заходах.

Попри все, людям необхідно намагатися не застрягати у стресі чи шоковому стані. Завдання працівників відділів соціальної роботи Харківського міського центру соціальних служб «Довіра» – допомогти повернути ресурс через творчість, саморозвиток та спілкування.

Творчість сьогодні – це можливість виражати власні емоції та переживання, цим самим зменшуючи негативний вплив на організм.

Організація групової роботи сьогодні є важливим аспектом в соціальній роботі з отримувачами послуг, якому приділяється значна увага при наданні соціальних послуг потребуючим.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: