У Харкові проводяться майстер-класи для сімей у складних життєвих обставинах

16:08  |  05.09.2024

У Харкові відділи соціальної роботи Харківського міського центру соціальних служб «Довіра» на постійній основі проводять майстер-класи для сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Департамент соціальної політики Харківської міської ради.

Майстер-класи допомагають розкрити потенціал детій, дати їм можливість всебічно розвиватися, а також відірвати малюків від гаджетів та у формі гри отримати нові навички. Акцент робиться на соціальну роботу через творчу діяльність з метою сприяння соціальній адаптації, а також стабілізації психоемоційного стану учасників творчих зустрічей. В результаті у багатьох учасників зменшуються страхи та психологічна напруга, вони стають впевненішими, покращують спілкування, розвивають креативне мислення.

Залучаючи до майстер-класів батьків та дітей, працівники нагадують, що, навіть, із звичайних паперових серветок можна створити чудові поробки та весело провести час всією родиною. Наповнюючи життя творчістю, можна цікаво проводити дозвілля, навчаючись чомусь новому, фантазуючи та
відпочиваючи.

Так, на цьому тижні в Київському районі пройшов майстер-класу з оригамі по виготовленню пташки. Під час заходу учасники пригадували приємні літні спогади та мріяли про майбутнє після війни.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: