У Харкові провели першу військову виставку-аукціон, аби допомогти дітям

13:32  |  01.06.2022
У Харкові провели першу військову виставку-аукціон, аби допомогти дітям

Фото: city.kharkov.ua

Вперше з початку війни 1 червня у Харкові провели виставку-аукціон «Нескорене мистецтво». Захід пройшов за підтримки Харківського міського голови Ігоря Терехова та керівництва області. Про це повідомили в пресслужбі мерії Харкова.

На аукціоні представили роботи художників з колекції галереї «АВЕК». Кошти, зібрані з продажу картин, спрямують на підтримку дітей, які перебувають на лікуванні у харківських медичних установах, на допомогу ЗСУ та відновлення розбитого окупаційними військами парку «Фельдман Екопарк».

На відкритті аукціону Терехов зазначив, що війна об’єднала політиків, волонтерів, благодійників, які хочуть одного — допомогти українцям та наблизити перемогу рідної країни. І ця подія — тому підтвердження.

«Діти — це не майбутнє, це наше сьогодення. Ми завжди відзначали у місті День захисту дітей на пл. Свободи, а цього року бачимо смерті, поранення, руйнування. Низький уклін усім, хто займається волонтерством, благодійністю, збирає гроші та віддає їх нужденним, воїнам ЗСУ. Разом ми — українська нація, яка відстоює право на життя наших дітей на пам’ять про наших предків. Я впевнений, що сьогоднішній ауцікон — це лише початок відродження нашого міста та країни», — наголосив міський голова.

Олександр Фельдман зазначив, що разом харків’янам під силу вирішити багато проблемних питань, відновити місто після перемоги та повернути свято на його вулиці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: