У Харкові пройшов мистецький фестиваль «Квіти Зимцерли» (фото)

17:12  |  12.06.2023
"Квіти Зимцерли"

"Квіти Зимцерли"

Відкритий фестиваль-конкурс багатожанрового мистецтва «Квіти Зимцерли» пройшов 11 червня в Театрально-концертному центрі Харкова. 

Як повідомили в Департаменті культури Харківської міської ради, у фестивалі взяв участь 21 хореографічний колектив, всього — понад 450 юних танцюристів.

"Квіти Зимцерли"

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Володарями Гран-Прі у різних номінаціях стали п’ять харківських ансамблів: «Свято», «Віночок», «Карнавал», «Джерельце» та «Торнадо». Нагороди переможцям вручила президент фестивалю, голова журі, народна артистка України Світлана Коливанова.

Нагородження наймолодших учасників конкурсу, які першими виступали у програмі, відбулося у фойє Театрально-концертного центру, де до всіх дітей, керівників та батьків зі словами подяки звернулася заступник директора Департаменту культури Тетяна Мараховська. Вона оголосила результати конкурсу серед молодшої групи і вручила дипломи, медалі та солодкі подарунки від організаторів.

"Квіти Зимцерли"

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

Зазначимо, що фестиваль-конкурс «Квіти Зимцерли» цього року він проводився лише у номінації «Хореографія».

Відкритий фестиваль-конкурс багатожанрового мистецтва «Квіти Зимцерли» було започатковано у 2016 році Творчою спілкою дитячої народної хореографії (директор — заслужений діяч мистецтв України Ірина Кощавець). Цього року він прводився лише в номінації «Хореографія». Організаторами заходу стали Творча спілка дитячої народної хореографії, Харківська гуманітарно-педагогічна академія, Муніципальний центр культури та аматорського мистецтва» за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: