У Харкові пройшов концерт юних випускників хореографічної школи (фото)

20:17  |  22.06.2023
Випускний концерт

Фото: Ільхам Садихов

У Харкові днями, 17 червня пройшов випускний концерт Харківської хореографічної школи, який став завершенням воєнного та складного навчального року 2022-2023. Про це повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

Випускний концерт став дуже особливою подією. Ніхто не міг уявити, що він взагалі можливий. Але юні артисти показали на сцені настільки професійний рівень майстерності, що було важко повірити, що діти навчалися в онлайн форматі.

Випускний концерт

Фото: Ільхам Садихов

Під час концерту було показано 30 номерів за участі близько 50 дітей! Пишаємось, що головними виконавцями стали 12 випускників 3-х класів, та випускниця 9-го класу Валерія Микитюк.

Випускний концерт

Фото: Ільхам Садихов

 

Серед почесних гостей на випускному концерті була присутня заступник директора Департаменту культури Харківської міської ради Тетяна Мараховська. А також відомі танцівники, які віддали балету багато років та зробили вагомий внесок в його розвиток. Зараз вони є працюють у Харківському національному академічному театрі опери та балету, Харківському академічному театру музичної комедії, Харківської, державної академії культури.

Випускний концерт

Фото: Ільхам Садихов

Яскрава вступна промова директорки школи Наталії Ржевської та її супроводження концерту створили неймовірно зворушливу енергетику в залі, наповнену повагою та гордістю за всіх, хто присвятив себе мистецтву хореографії, та щирою радістю за наших талановитих дітей – учнів Харківської хореографічної школи.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: