У Харкові пройшов концерт салтівських музикантів

16:55  |  25.10.2023
Концерт салтівських музикантів

Фото: Департамент культури Харкова

У Харкові 20 жовтня пройшов концерт «Салтівське розмаїття талантів». Про це повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

Захід відбувся в безпечному місці в рамках циклу концертних програм дитячих мистецьких шкіл Харкова. У концерті взяли участь мистецькі школи та творчі колективи, які працюють у Салтівському районі. За інформацією Департамента культури, це була феєрична вистава юних музикантів, танцюристів, художників та аматорів циркового мистецтва.

Концерт "Салтівське розмаїття талантів"

Фото: Департамент культури Харкова

Всього у концерті взяли участь понад 100 юних артистів та викладачів. Харківська дитяча художня школа №2 ім. П. Левченка представила виставки художніх робіт «З любов’ю до рідного Харкова» та «Повертайся живим», що присвячена захисникам та захисницям України. Виставка супроводжувалася відеопрезентацією.

Кульмінацією концертної програми стала хореографічна композиція «Серцебиття» яка завершилася зворушливим моментом передачі незвичайного подарунка нашим воїнам-захисникам. Вихованці ДХШ №2 та підліткового клубу «Ровесник» приготували свої малюнки, поробки та листівки для воїнів на передовій.

Наші діти розмалювали військові трофеї, які привіз до своєї рідної школи працівник Дитячої художньої шкои №2 Віталій Діколь, який з березня 2022 року захищає Україну. Також воїнам передали прикрашені дитячими малюнками та побажаннями плакати.

«Діти дуже готувалися до цієї події. Вони вірять, що кожен крок, кожна добра справа, нехай навіть сама маленька, але щира, стане підтримкою для тих солдатів, які зараз на лінії фронту», — повідомили в Департаменті культури.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: