У Харкові пройшов конкурс молодих талантів «Студентська весна»

15:33  |  27.06.2023
Студентська весна

Фото: прес-служба Харківської міської ради

У Харкові нагородили переможців міського конкурсу молодих талантів «Студентська весна — 2023», який проводиться 27-й рік поспіль. Як повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, захід пройшов онлайн.

Директор Харківського міського центру дозвілля молоді Альона Леонова зазначила, що серед учасників конкурсу були лауреати, призери та переможці всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів. Загалом надійшло 150 творчих заявок від 18 установ вищої освіти міста Харкова у номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Оригінальний жанр», «Інструментальний жанр», «Театрально-розмовний жанр та авторські твори». За результатами конкурсу призові місця посіли 96 студентських номерів, з яких 43 перемогли.

Директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко вручив переможцям дипломи і пам’ятні статуетки та запевнив студентську молодь, що міська влада й надалі підтримуватиме творчі ініціативи. За його словами, фестиваль «Студентська весна» — важлива подія у житті міста, адже дає можливість студентам продемонструвати свої таланти.

Також за вагомий внесок у розвиток молоді міста Харкова були відзначені члени журі та керівники студентських клубів вищої освіти.

Для всіх учасників заходу виступила фіналістка шоу «Голос країни» Юлія Коровко та переможці конкурсу в номінації «Естрадний вокал» — шоу-бенд «Сузір’я».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: