У Харкові пройшла міжнародна конференція «Харків. Культура. Залізобетон: виклики, можливості, перспективи»

13:49  |  01.07.2023
«Харків. Культура. Залізобетон: виклики, можливості, перспективи».

Фото: сторінка конференції у фейсбуці

У Харкові 27-28 червня пройшла міжнародна конференція креативних індустрій «Харків. Культура. Залізобетон: виклики, можливості, перспективи». Подія відбулася у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В.Лисенка, повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

Конференція буаа присвячена висвітленню стратегій розвитку української культури і мистецтва, створенню сталої моди на українське, зміни ставлення до українського контенту у світі, культурній дипломатії.
У заході взяли участь заступник директора Департаменту культури Харківської міської ради Тетяна Мараховська, а також керівники закладів культури, що знаходяться у функціональному управлінні Департаменту культури.

«Харків. Культура. Залізобетон: виклики, можливості, перспективи»

Фото: сторінка конференції у фейсбуці

Серед спікерів конференції виступили керівники культурних установ України, Литви, Італії, Нідерландів, Фінляндії, Німеччини. Директорка Харківської хореографічної школи Наталія Ржевська виступила з доповіддю «Культура – це світорозуміння.

Під час конференції працювало кілька секцій, включно з такими: «Нації – це нарації», «Місце української культури на світовій культурній мапі», «Стратегії розвитку українських креативних індустрій як складова частина загальної стратегії розвитку України: можливості та виклики», «Українська перемога та післявоєнні виклики».

Основним комунікаційним майданчиком стало приміщення ХНАТОБу, одночасно заходи проєкту відбувалися на території Литовського національного театру опери та балету (Вільнюс, Литва) та Teatro del Buratto (Мілан, Італія).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: