У Харкові пройде освітня акція «Де єдність, там і перемога» для дітей, батьків і педагогів (анонс заходів)

14:39  |  31.05.2023
"Де єдність, там і перемога"

"Де єдність, там і перемога"

У Харкові пройде освітня акції «Де єдність, там і перемога» для всіх охочих школярів, батьків, вихованців позашкілля, педагогів. Заходи відбудуться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Міжнародного дня друзів, Всесвітнього дня донора, Дня Конституції України. Анонс заходів оприлюднив  Департамент освіти Харківської міської ради.

  1. З 1 по 5 червня цього року на телеграм-каналі “Харків надихає” розміщуватимуться роботи учасників онлайн-вернісажу “Світ дитинства” з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Нерідко від дорослих діти чують: “А ось я у твоєму віці…”. Будемо раді отримати від учасників спільний колаж (від членів родини або шкільних сімей), на яких просимо розмістити фото дитини та батьків/педагогів у такому ж віці, як і діти (формат .jpg або .png).
  2. З 8 по 11 червня учасників запрошують долучитись до відеомарафону на тему «Сила шкільної дружби» з нагоди Міжнародного дня друзів. У відео тривалістю до 2 хвилин (бажано горизонтальне, розширення .mp4)  школярам або класним керівникам пропонується поділитись власними історіями про силу шкільної дружби.
  3. З 19 по 30 червня школярів запрошують долучитись до флешмобу «Наші люди – наша гордість» з нагоди Дня Конституції України. Суть флешмобу полягає в тому, щоб згадати видатних харків’ян, які зробили великий внесок у державотворення країни й передали свою мудрість майбутнім поколінням.

Для участі у флешмобі потрібно:

  • знайти у відкритих джерелах крилаті вислови, цікаві судження (думки) видатних харків’ян про українців та державу Україну (зокрема про українську ментальність, особливості характеру, історичні досягнення тощо);
  • записати короткі відео (до 2 хвилин), у яких учасник цитує обраних авторів/ презентує їхні твори (книги, статті, праці).

Без обмежень за часом протягом місяця заклади освіти просять ділитись фотозвітами про участь у червневих акціях, спрямованих на підтримку наших військових.

Матеріали просимо надсилати протягом місяця на електронну адресу kharkiv.challenges@ukr.net, зазначаючи прізвище, ім’я, заклад освіти, клас, район.

Кращі роботи публікуватимуться в Telegram-каналах Департаменту освіти протягом червня.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: