У Харкові продовжують боротися з несанкціонованими звалищами

16:57  |  08.06.2023
У Харкові продовжують боротися з несанкціонованими звалищами

Фото: city.kharkov.ua

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» розміщує інформаційні стенди в місцях, де найчастіше утворюються несанкціоновані звалища. Як повідомили на підприємстві, в оголошеннях харків’ян, підприємців та приватних осіб попереджають про відповідальність за викидання побутових відходів в не відведених для цього місцях.

Відповідно до ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення, за несанкціоноване викидання відходів передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко зазначив, що особи порушників встановлюються, у тому числі за підтримки місцевих жителів.

«Ми активізували боротьбу з незаконним викиданням побутових відходів. Харків’яни пишуть, телефонують, надсилають нам фото- та відеоматеріали, в яких фіксуються випадки незаконного викидання побутових відходів. Нові інформаційні стенди з оголошеннями встановлюються в місцях, де найчастіше утворюються несанкціоновані звалища. Це здійснюється в рамках загальної роботи підприємства щодо профілактики зазначених порушень», — повідомив Олексій Артикуленко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: