У Харкові прочистили понад 110 кілометрів мереж водовідведення

15:34  |  04.07.2023
У Харкові прочистили понад 110 кілометрів мереж водовідведення

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводовідведення» з початку року виконали профілактичне чищення 116 км каналізаційних мереж. Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко, профілактичне чищення мереж планово проводиться у всіх районах міста.

«Також продовжуємо готувати наші об’єкти до роботи в осінньо-зимовий період, зокрема, проводимо планово-попереджувальні огляди. Крім того, щодня відпрацьовуємо понад 80 заявок від споживачів», — наголосив Ігор Вороненко.

За його словами, ремонтники комплексу не лише оперативно усувають аварійні ситуації на каналізаційних трубопроводах, а й системно перекладають технічно зношені колектори.

Цього року значні обсяги ремонтів та реконструкцій виконали на об’єктах водовідведення у Шевченківському, Індустріальному, Холодногірському та Новобаварському районах.

«Також тривають масштабні відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі на пр. Гагаріна, на 6-метровій глибині. У зв’язку з перекладанням харків’яни особливих незручностей не відчувають, оскільки було налагоджено перекачування стоків», — запевнив Ігор Вороненко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: