У Харкові приводять до ладу території цвинтарів та меморіалів

13:33  |  06.04.2023
У Харкові приводять до ладу території цвинтарів та меморіалів

Фото: city.kharkov.ua

Працівники КП «Ритуал» та СКП «Заповіт» долучилися до загальноміської акції «Зелена весна». Працівники «Ритуалу» привели до належного стану дев’ять військових братських поховань на міських цвинтарях та територію Польського меморіалу.

На цвинтарях, які не постраждали від обстрілів ворога, тривають роботи з прибирання обелісків, вирубування порослі, вивезення сміття. На початок квітня зі 115 га території цвинтарів було розчищено понад 60%.

Загалом робітники вивезли 1,7 тис. куб. м сміття, завезли 52 куб. м піску, запустили дев’ять водогонів. Також вони очистили та пофарбували більш ніж половина огорож цвинтарів, воріт, лав, баків для води, підготували ґрунт для висадки квітів.

Співробітники підприємства «Заповіт» провели роботи на шести міських цвинтарях. Зокрема, впорядкували 4,5 га території, вивезли 144 куб. м сміття, завезли 55 куб. м піску, виконали частковий ремонт та фарбування парканів, воріт, баків, лавок, туалетів тощо.

Зазначимо, що територію кладовищ, які опинилися на лінії вогню, облаштують після повного розмінування. Зараз заборонено відвідувати цвинтарі №15, 16 та 17.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: