У Харкові привели до ладу майже всі пошкоджені житлові будинки

16:01  |  04.01.2024
У Харкові привели до ладу майже всі пошкоджені житлові будинки

Фото: city.kharkiv.ua

Комунальні служби закрили контури та відремонтували покрівлі 95 % житлових будинків, які постраждали внаслідок масованих обстрілів міста Харкова з 29 грудня по 3 січня.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов. За його словами, завдяки співпраці з Офісом Президента місто забезпечене у достатній кількості будівельними матеріалами для усунення наслідків ворожих обстрілів.

«Сьогодні без теплопостачання залишаються лише два будинки, які мають дуже серйозні руйнації. Наші комунальні служби працюють майже цілодобово, щоб усунути всі ці пошкодження. В інших будинках закрили практично всі контури, будемо встановлювати нові вікна. Усі житлові будинки з теплом та водою», — підкреслив мер.

Також Терехов розповів про наслідки ракетних ударів по середмістю Харкова 3 січня. За його словами, вибуховою хвилею були вибиті вікна у житловому будинку.

«Зараз наші комунальні підприємства усувають наслідки обстрілу Шевченківського району. На щастя, з людей ніхто не постраждав», — повідомив міський голова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: