У Харкові презентували поштову марку «Слава Збройним Силам України!»

17:03  |  14.10.2022
У Харкові презентували поштову марку «Слава Збройним Силам України!»

Фото: kharkivoda.gov.ua

Погашення марки відбулося 14 жовтня в усій Україні. Про це повідомили в Харківській ОВА.

До Дня захисників та захисниць України «Укрпошта» підготувала нові поштові марки «Слава Збройним Силам України!». Ця марка продовжує благодійні випуски — кошти зібрані з їх продажу спрямують на допомогу ЗСУ.

«Я хочу подякувати «Укрпошті», яка в такий спосіб відзначає героїзм наших воїнів. Завдяки нашим захисникам та захисницям ми святкуємо цю дату у вільному місті. Ще раз вітаю усіх зі святом, нехай наша перемога буде якомога швидшою», — сказав заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха.

Як повідомила керівниця магазину «Філателія» Харківської дирекції АТ «Укрпошта» Тетяна Фоменко, тираж маркових аркушів складає 1 млн, разом з благодійним внеском аркуш коштує 120 грн.

«Марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких зображує окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ. Крім марок також випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток і конверт «Перший день», — зазначила Тетяна Фоменко.

Автор випуску – український художник Антон Хрупін. Він відомий поштовим випуском блоку «Вільні. Незламні. Непереможні», який було створено до Дня незалежності України.

«Як зазначив наш генеральний директор Ігор Смілянський, «Укрпошта» не буде зупинятися на цих 6 марках. У наступних випусках будуть представлені й інші роди та види військ наших ЗСУ, щоб вшанувати всіх, хто захищає нашу землю», — сказала керівниця магазину «Філателія» Харківської дирекції АТ «Укрпошта».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: