У Харкові працює консультативний бізнес-хаб

13:18  |  27.09.2023

Платформу «Харків бізнес-хаб» відкрили в місті для розвитку підприємницького середовища. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, команда хабу надає консультативні послуги, орієнтуючись на актуальні запити громадян: допомагає з підбором грантових програм на розвиток власної справи, розʼяснює експортно-імпортні та інші фінансові бізнес-можливості, якими можуть скористатися підприємства.

«Харків — прифронтовий мегаполіс, стабільність економіки та добробут мешканців якого сьогодні напряму залежать від активності малого та середнього бізнесу. Саме тому для нас критично важливо підтримувати бізнес-спільноту та сприяти її зростанню всіма можливими способами. Успіх міста та його мешканців народжується у трикутнику «влада-бізнес-громада», — підкреслив мер.

Записатися на консультацію можна тут.

Проєкт реалізували за підтримки незалежної швейцарської організації «Helvetas Swiss Intercooperation» та ПРООН в Україні в межах Програми з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: