У Харкові поліцейські викрили чоловіків, які займались сутенерством (відео)

12:45  |  14.04.2023
У Харкові поліцейські викрили чоловіків, які займались сутенерством

Фото: hk.npu.gov.ua

25-річний чоловік орендував 4 квартири та облаштував їх під місця надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду. Допомагала сутенеру у «незаконному бізнесі» 48-річна харків’янка, яка виконувала функції оператора – розміщувала оголошення в мережі Інтернет з «рекламою» жінок про надання сексуальних послуг. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

5 квітня оперативники Управління міграційної поліції разом зі слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області із залученням співробітників батальйону поліції особливого призначення провели 7 обшуків. У приміщеннях виявлено 8 жінок, втягнутих у заняття проституцією.

«У ході обшуків вилучено понад 20 мобільних телефонів, планшети, ноутбук, банківські картки, носіїв інформації, сім-картки, грошові кошти у сумі 114 тисяч гривень, 100 євро, 1175 доларів США, блокноти з чорновими записами, засоби контрацепції та інші речові докази, які підтверджують злочину діяльність фігурантів, а також предмет схожий на пістолет з патронами», — розповіла начальник сектору організаційної роботи Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області Тамара Славетна.

Вирішується питання про повідомлення сутенерам про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі.

Встановлюються інші особи, втягнуті в проституцію, та злочинні зв’язки сутенерів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: