У Харкові планують встановити 13 меморіальних дошок загиблим випускникам шкіл

19:53  |  18.10.2023
Меморіальна дошка

Фото: прес-служба Харківської міської ради

У Харкові планують встановити 13 меморіальних дошок загиблим випускникам шкіл міста — учасникам бойових дій проти російського агресора. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Засідання міської комісії з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища пройшло в Харкові сьогодні, 18 жовтня. Зокрема, комісія рекомендувала встановити 13 меморіальних дошок загиблим випускникам шкіл Харкова — учасникам бойових дій проти російського агресора.

Також комісія рекомендувала встановити меморіальні дошки Почесному громадянину міста Харкова, колишньому директору Інституту неврології, психіатрії та наркології НАМН України Петру Волошину, скульптору, народному художнику України Сейфаддіну Гурбанову та колишньому першому заступнику начальника Харківського військового університету Михайлу Пічугіну.

Крім того, було рекомендовано встановити пам’ятний знак працівникам-героям КП «Харківські теплові мережі» та перейменувати станцію «Харків-Балашовський» на «Харків-Слобідський».

Зазначимо, що остаточне рішення про надання дозволу на встановлення пам’ятних знаків та меморіальних дошок ухвалюється виконавчим комітетом міської ради, а питання щодо перейменування об’єктів топоніміки виноситься на сесію міськради.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: