У Харкові підбили підсумки районного етапу конкурсу «Молода людина року»

13:46  |  15.05.2023
Конкурс "Молода людина року"

Фото: прес-служба Харківської міськради

Нагородження переможців та лауреатів районного етапу конкурсу « — 2023» пройшло у  Харкові. Загалом у ньому взяли участь понад 270 осіб, які за рекомендаціями відповідних установ або шляхом самовисування представили свої здобутки у 2021-2022 роках, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Участь у церемоніях нагородження взяли директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Власенко та керівники районних адміністрацій. Вони привітали учасників з перемогою та побажали ніколи не зупинятися на досягнутому.

Конкурс "Молода людина року"

Фото: прес-служба Харківської міськради

«Незважаючи на те, що у лютому 2022 року у наші домівки прийшла війна, молодь міста Харкова продовжила навчатися, працювати, розвиватися, займатися наукою, творчістю та посідати призові місця на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Крім того, багато хто став волонтером і продовжує допомагати тим, хто цього потребує. Впевнений, що молоде покоління активно відновлюватиме, розвиватиме і прославлятиме наше місто», — зазначив Олександр Власенко.

Зараз експертна комісія розглядає найкращі роботи, щоб визначити 11 переможців та 22 лауреати міського етапу конкурсу «Молода людина року — 2023». Церемонія їх нагородження відбудеться влітку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: