У Харкові під час пожежі загинула жінка, дев’ятьох людей врятували (відео)

11:07  |  03.08.2023
У Харкові під час пожежі загинула жінка, дев'ятьох людей врятували

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

3 серпня о 00:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на тринадцятому поверсі в багатоквартирному житловому будинку, що на проспекті Гагаріна Основ’янського району міста Харкова. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Негайно на місце події було направлено 9 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах, а також 4 відділення на автодрабинах та іншій спецтехніці. По прибуттю було встановлено, що вогнем повністю була охоплена квартира на тринадцятому поверсі багатоповерхівки. Площа пожежі складала 70 кв.м.

Через сильне задимлення мешканці верхніх поверхів не могли самостійно покинути власні оселі. Завдяки оперативним діям рятувальників було врятовано 9 людей, ще 17 мешканців будинку було евакуйовано.

Під час ліквідації пожежі у квартирі, яка повністю була завалена сміттям та різним мотлохом, вогнеборці виявили тіло загиблої жінки. Її вік та особистість наразі встановлюється.

О 02:12 пожежу було локалізовано, після чого рятувальники розгрібали з квартири згоріле сміття та різні речі, котрими оселя майже повністю була заповнена.

Остаточна ліквідація пожежі сталася о 08:19. Загалом на місці події працювало 13 одиниць техніки та 65 осіб особового складу ДСНС. Причину займання встановлюють фахівці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: