У Харкові перекладають та ремонтують водоводи

21:51  |  28.12.2022
У Харкові перекладають та ремонтують водоводи

Фото: city.kharkov.ua

КП «Харківводоканал» в умовах військової агресії рф продовжує перекладати та підтримувати в належному стані мережі водопостачання.

Зокрема, комунальники розпочали роботи із заміни 100 м зовнішнього трубопроводу на вул. Буковій у Шевченківському районі, який забезпечує водою будинки приватного сектору та кілька промислових підприємств.

Напередодні бригади усунули 13 позаштатних ситуацій на мережах і упорядкували дев’ять оглядових колодязів. Значні обсяги робіт виконали у Шевченківському, Новобаварському та Основ’янському районах. Сьогодні, 28 грудня, у місті ліквідують 15 аварійних ситуацій на водоводах.

На підприємстві зазначили, що напередодні новорічних свят загроза чергового масованого удару по об’єктах критичної інфраструктури зростає, тож до харків’ян звернулися з проханням мати необхідний запас води на випадок аварійного відключення електроенергії.

«Ми підготувалися до нових відключень, встановили генератори та організували резерви на наших об’єктах на випадок надзвичайних ситуацій. Також здійснюватимемо підвезення води автоцистернами. Але для подачі води повсюдно у повному обсязі генераторів буде замало», — повідомили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: