У Харкові оперативно відновлюють подачу води

13:31  |  30.06.2022
У Харкові оперативно відновлюють подачу води

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 29 червня усунули 10 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували шість оглядових колодязів. Зокрема, вчора ремонтники відновили водопостачання на пр. Перемоги та вул. Ахсарова.

За словами начальника Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж Андрія Целогородцева, там бригади ліквідували серйозні пошкодження на водоводах діаметром 400 мм. Сьогодні, 30 червня, комплексні відновлювальні роботи проводяться на чотирьох аварійних ділянках трубопроводів холодного водопостачання району.

Як зазначили на підприємстві, всього містом бригади запланували відремонтувати 15 пошкоджених ділянок водоводів.

«Районні бригади щодня ведуть інтенсивні роботи щодо відновлення подачі води харків’янам. Зокрема, вчора оперативно відновили водопостачання на пр. Перемоги та вул. Ахсарова. Сьогодні ведемо комплексні відновлювальні роботи на чотирьох аварійних ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Завдяки досвіду та вмінню ремонтників з поставленим завданням обов’язково впораємося у стислий термін», — зазначив начальник Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж.

Також лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад аварійно-відновлювальних робіт харків’ян просять докладніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самого витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення.

Повідомити цю інформацію можна за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: