У Харкові облаштовують школи в протирадіаційних укриттях

18:32  |  19.04.2024
Підземна школа

Фото: прес-служба Харківської міської ради

КУ «Офіс реформ Харкова» спільно з представництвом Всесвітньої Лютеранської Федерації в Україні облаштовує школи в протирадіаційних укриттях. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Як повідомив директор комунальної установи Дмитро Давідьянц, допомогу в оснащенні приміщень надають міжнародні партнери.

«За ініціативою міського голови Ігоря Терехова зараз готується вже третя освітня локація, в якій зможуть навчатися понад 300 дітей. До вересня її планують відкрити. Це буде повноцінний освітній заклад за прикладом метрошколи з класами, зонами відпочинку та медкабінетом», — розповів Дмитро Давідьянц.

Голова Всесвітньої Лютеранської Федерації в Україні Марк Муллан зазначив, що створення умов для повноцінного навчання дітей у Харкові — це першочергове завдання для їхньої організації.

«Завдяки співпраці з міською владою та нашими партнерами ми відновлюємо бомбосховища. І розглядатимемо можливості для створення таких безпечних просторів для офлайн-навчання в різних районах Харкова», — повідомив Марк Муллан.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: