У Харкові обговорили проблемні питання ВПО

19:38  |  21.03.2023
У Харкові обговорили проблемні питання ВПО

Фото: city.kharkov.ua

Міський голова Ігор Терехов взяв участь у нараді, яка відбулася 21 березня в рамках робочого візиту до Харкова віцепрем’єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. У заході також взяли участь очільники силових та правоохоронних структур, а також голови районів області. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Учасники наради обговорили нагальні питання життєдіяльності регіону, зокрема, зупинившись на важливості проведення повного розмінування, відновлення енергопостачання на деокупованих територіях, евакуації дітей з небезпечних населених пунктів та інтеграції внутрішньо переміщених осіб до нових громад.

Під час виступу Ігор Терехов підкреслив, що сьогодні дуже важливо зосередитися саме на взаємодії усіх державних органів та органів місцевого самоврядування заради спільної мети.

«Я за те, щоб відкласти політику в бік і консолідуватися задля нашої Перемоги. Дякую своїм колегам з обласної військової адміністрації, ДСНС, поліції, СБУ, прокуратури та інших органів за плідну співпрацю з усіх питань», — зазначив мер міста.

Верещук розповіла, що була приємно вражена доглянутістю Харкова та висловила вдячність комунальникам та міській владі.

«Я відвідала кілька парків, прогулялася середмістям і бачу, що в Харкові дійсно чисто, все працює, курсує громадський транспорт, повернулося багато людей. Звичайно, у нас ще багато завдань, і ми спільно, координуючи зусилля, будемо їх виконувати», — зазначила віцепремʼєр.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: