У Харкові неповнолітня мріє про «хнр», обливає брудом ЗСУ та українців (відео)

20:12  |  21.06.2023
У Харкові неповнолітня мріє про "хнр", обливає брудом ЗСУ та українців

У Харкові 14-річна дівчина знімає відео під гімн росії на площі Свободи, мріє про «хнр» та «возз’єднання з вєлікой росієй». Вона заявляє, що у Харкові є «розумні» люди, які не підтримують ЗСУ. Відео зі скандальними сепаратистськими заявами з’явилися в місцевих Telegram-каналах, хоча свої акаунти в Instagram та Tik-Tok неповнолітня сепаратистка закрила.

Малолітня сепаратистка розповідає, що бачить у місті багато бійців ЗСУ та «іноземних найманців».

На опублікованих нею фото видно український прапор, якому дівчинка показує середній палець.

Також на одному із відео неповнолітня під пісню російського гурту «любе» заявляє, що всі, кому не подобається її контент, можуть відписатися. Також вона цитує одіозного так званого політика владіміра жириновського. Українців у ролику вона називає «недоумками».

В одному з дописів вона жалкує, що на площі Свободи немає пам’ятника Леніну і тепер там «логово бандеровцев». Варто нагадати, що пам’ятник Леніну знесли в вересні 2015, коли їй було 6 або 7 років.

Також неповнолітня незадоволена тим, що в центрі Харкова антіпутінські та антиросійські гасла та називає це нацизмом. Нагадаємо, що 1 березня 2022 року росіяни завдали ракетного удару по будівлі Харківської ОВА. Тоді загинуло 29 українців.

В іншому відео вона вихваляється тим, що приклеїла біля намету «Все для перемоги» намальований від руки на аркуші А4 прапор «хнр».

Дописувачі в соцмережах реакції від СБУ та поліції на діяльність 14-річної сепаратистки, й покарання для неї і її батьків.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook написав, ця особа вже ідентифікована.

«Ми її знайшли та вчора ще внесли провадження. На даний момент йдуть слідчі дії — напишу окрему публікацію по завершенню слідчих дій», — написав він у відповідь користувачу, який закликав звернуту увагу на сепаратистку.

У Харкові неповнолітня мріє про "хнр", обливає брудом ЗСУ та українців

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: