У Харкові неповнолітній під час застілля вбив знайомого

13:08  |  10.06.2022
У Харкові неповнолітній під час застілля вбив знайомого

Фото: hk.npu.gov.ua

Сварка між знайомими виникла під час застілля. Порушник вдарив потерпілого ножем. Від отриманої травми чоловік помер на місці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

9 червня близько 22:50 до поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що у квартирі по вулиці Кооперативна від ножового поранення помер місцевий мешканець.

За адресою виїхали керівництво ГУНП в Харківській області, керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції, представники Слобідської окружної прокуратури та співробітники патрульної поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що до потерпілого 1994 року народження завітав 17-річний знайомий. В ході спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, під час якої гість завдав смертельного удару ножем господарю.

Нападника затримали поліцейські на місці злочину.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За скоєне порушнику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: