У Харкові намагаються зменшити тривалість відключень світла

18:07  |  20.04.2024
Оновлено графік погодинних відключень електроенергії у Харківській області

Фото: kharkivoda.gov.ua

Фахівці активно працюють над тим, аби зменшити тривалість відключення електроенергії для харків’ян. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, ситуація з електропостачанням у Харкові залишається складною.

«Графіки були переглянуті в бік збільшення тривалості відключень світла, бо не вистачає напруги. Крім того, є певні складнощі з обладнанням. Але, як запевняють енергетики, вони поступово налагоджують цей процес, і попередні графіки будуть повернуті», — зазначив мер.

Попри проблеми з електропостачанням, повідомив Ігор Терехов, у Харкові повноцінно працює міський електротранспорт. Так, напередодні на маршрути вийшли всі трамваї та тролейбуси. Крім того, працює метрополітен (інтервал руху поїздів — 20 хвилин).

Також мер повідомив, що вибух, який чули в місті сьогодні вдень, — це результат роботи ППО. Так, українські військові збили ворожий безпілотний літальний апарат.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Sending a transfer from our company. Take >>> https://telegra.ph/BTC-Transaction--535566-03-14?hs=4b1d6ffd7b5dc80084d7b825f615cc63& 23:34 | 20.04.24

    ymtz6r

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: