У Харкові матір побила свою 15-річну доньку: жінку притягнули до відповідальності

19:34  |  01.11.2022
У Харкові матір побила свою 15-річну доньку: жінку притягнули до відповідальності

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час сімейної сварки мешканка Харкова побила доньку. 31 жовтня до відділу поліції № 2 ХРУП № 1 надійшло повідомлення про те, що мати вчиняє домашнє насильство щодо неповнолітньої доньки. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Поліцейські встановили, що між матір’ю та дитиною відбувся конфлікт. В результаті жінка побила доньку. Після чого дівчинка пішла до своєї подруги та розповіла, що сталося.

Батьки подруги повідомили про подію до поліції та викликали швидку. Дитину медики доставили до лікарні.

1 листопада комісія у складі інспектора ювенальної превенції та представників соціальних служб вилучили 15-річну дівчину з родини.

Встановлено, що конфлікти в сім’ї відбуваються не вперше. Вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських обов’язків.

Стосовно 35-річної жінки складені адміністративні протоколи за статтями 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: