У Харкові ліквідують Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів

19:28  |  21.07.2023
В городском совете созданы новые департаменты

Фото: city.kharkov.ua

Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту буде ліквідоване на найближчій сесії Харківської міської ради. Відповідне рішення ухвалили, спираючись на висновки службового розслідування щодо діяльності начальника управління Вікторії Грецької-Миргородської.

За словами міського голови Ігоря Терехов, зараз її відсторонено від виконання  службових обов’язків.

Вивчення діяльності управління показало, що Вікторія Грецька-Миргородська укладала договори з певним колом виконавців та постачальників без належного обґрунтування в порушення принципів максимальної економії, ефективності та пропорційності, запобігання корупційним діянням.

З укладених договорів не зрозуміло, за що управління здійснювало оплату коштом бюджету територіальної громади, оскільки вищезазначені документи, окрім загальної суми договору, не містять технічних, якісних і кількісних характеристик, а також складу послуг закупівлі.

«На найближчій сесії управління іміджевих проєктів буде ліквідоване, а Грецька-Миргородська до виконання обовʼязків начальника управління не повернеться. Попереджаю всіх, що до тендерів та бюджету необхідно ставитися дуже відповідально», — наголосив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Олена 22:41 | 21.07.23

    І куди ця Грецка дінеться? Піде на підвищення? (((

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: