У Харкові ліквідували одинадцять пошкоджень на водоводах

14:25  |  30.08.2022
У Харкові ліквідували одинадцять пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 29 серпня ліквідували 11 пошкоджень на водоводах і упорядкували шість оглядових колодязів. Зокрема, у селищі Пісочин ремонтники оперативно усунули серйозну аварійну ситуацію на водоводі діаметром 800 мм.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Холодногірського району Олександр Сірко, перед проведенням ремонту проаналізували пошкодження та виробили чіткий план дій.

«На час робіт довелося тимчасово відключити подачу води на цьому водоводі, але ми знайшли можливість альтернативного водопостачання мешканців, і вони не відчули дискомфорту. Районні бригади, забезпечені необхідною спецтехнікою та матеріалами, усунули аварійну ситуацію в стислий термін», — зазначив Олександр Сірко.

Як повідомили на підприємстві, сьогодні ремонтники комплексу «Харківводопостачання» планують усунути пошкодження на 14 ділянках водоводів.

Крім того, на підприємстві підкреслили, що фахівці цілодобово ведуть контроль якості води на всіх етапах підготовки та перед подачею води до мережі міста. Відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не зафіксовано.

Для економії часу аварійників харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію можна повідомити за тел.: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків’яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам наших послуг надаємо стабільну подачу води у цей складний час», — наголосили у «Харківводоканалі».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: