У Харкові комунальники прибирають сніг та борються з ожеледицею

13:51  |  13.12.2023
У Харкові комунальники прибирають сніг та борються з ожеледицею

Фото: city.kharkiv.ua

До робіт з прибирання снігу у Харкові 13 грудня залучили близько 2,5 тис. працівників комунальних підприємств. Як повідомили в Департаменті житлово-комунального господарства, в місті також працює 86 одиниць автотракторної техніки та 95 засобів малої механізації.

На прибудинкових територіях, які обслуговує КП «Харківблагоустрій», сніг прибирають 1746 дворових робітників. Напередодні вони розчистили майже 4 млн кв. м  територій, а також посипали піщано-сольовою сумішшю 58 тис. кв. м тротуарів.

На об’єктах СКП «Харківзеленбуд» працюють 229 комунальників. Напередодні вони очистили від снігу понад 395 тис. кв. м і посипали протиожеледними матеріалами тротуари в парках, скверах та на інших територіях загальною площею  46 тис. кв. м.

Бригади КП «Шляхрембуд» за попередні три доби прибрали та вивезли близько 560 куб. м снігу та льоду, а також використали понад 535 куб. м піщано-сольової суміші та 650 т солі. Сьогодні на дорогах працюють 149 робітників і 92 одиниці спецтехніки.

Також до прибирання долучаються й інші комунальні підприємства. Зокрема, служба механізації КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» допомагає усувати наслідки снігопаду на прибудинкових територіях Київського району.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: