У Харкові чоловік вигнав жінку на вулицю босоніж та без верхнього одягу: його притягнули до відповідальності

14:04  |  06.12.2023
У Харкові чоловік вигнав жінку на вулицю босоніж та без верхнього одягу: його притягнули до відповідальності

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник вигнав жінку на вулицю босоніж та без верхнього одягу. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

3 грудня до чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що на ринку в центрі міста знаходиться літня жінка у домашньому одязі.

За вказаною адресою виїхали співробітники сектору протидії домашньому насильству. Правоохоронці виявили 70-річну місцеву жительку, яка пояснила що її вигнав з квартири співмешканець.

Поліцейські відвезли жінку до дому. У квартирі знаходився 55-річний чоловік. Щодо нього співробітники сектору протидії домашньому насильству склали адміністративний протокол за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з родиною та попередили про кримінальну відповідальність у разі систематичного вчинення домашнього насильства.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: