У Харкові чоловік убив жінку та не випускав з будинку свою співмешканку

13:00  |  21.12.2023
Под Харьковом с помощью эвакуатора угнали самосвал

Через побутовий конфлікт зловмисник задушив поліетиленовим пакетом жінку. Щоб співмешканка не повідомила поліції про злочин, він не випускав її з будинку. За скоєне злочинцю загрожує довічне позбавлення волі. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківські області.

Ввечері 19 грудня до поліції звернулася дівчина. Вона повідомила, що перебувала в неволі з 16 грудня, а тіло вбитої тітки знаходиться в сусідньому покинутому будинку.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний жив разом з 19-річною дівчиною в селі Караван Красноградського району. 45-річна родичка гостила у них.

Під час побутової сварки чоловік звʼязав і задушив жінку, тіло сховав. Кілька днів зловмисник тримав у неволі співмешканку, а потім вирішив втекти. Дівчина скористалася нагодою та звернулася до поліції.

Правоохоронці розшукали та затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події слідчі вилучили речові докази.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: