У Харкові адвокат намагався підкупити поліцейську

18:33  |  10.05.2023
У Харкові адвокат намагався підкупити поліцейську

Фото: hk.npu.gov.ua

Чоловік за 50 000 грн намагався відкупитися від кримінальної відповідальності за хуліганські дії. Під час передачі частини грошей його затримали. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

До Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції звернулася дізнавач одного з відділень Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області.

Вона повідомила, що 47-річний адвокат, який є фігурантом кримінального провадження, розпочатого за фактом хуліганства, запропонував їй  50 000 гривень неправомірної вигоди. За цю суму «відкупних» він хотів домовитись із поліцейською, аби уникнути покарання.

Під час передачі  частини  від обіцяної суми чоловіка затримали в процесуальному порядку оперативники УДВБ НПУ та слідчі Харківського РУП №3 ГУНП в Харківській області.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури міста Харкова керівник обласної прокуратури повідомив йому про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

За підкуп поліцейської фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: