У харківському метро покажуть картини польських та українських художників

12:20  |  11.09.2023
Виставка "Спільний обрій"

Фото: Департамент культури Харківської міської ради

На станції «Історичний музей» харківського метро 11 вересня відкриється виставка Міжнародного українсько-польського мистецького проєкту «Спільний обрій». Про це повідомляє Департамент культури Харківської міської ради.

Виставка «Спільний обрій» у Харкові є підсумком виставкового циклу робіт учнів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна (Україна) і Краківського ліцею образотворчого мистецтва ім. Юзефа Клюзи (Польща) та організована за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради.

До проєкту учні школи та ліцею створили понад 400 живописних і графічних робіт. Вік учасників від 8 до 18 років. 100 кращих робіт (50 від харківських учнів і 50 від краківських ліцеїстів) прикрасили підсумкову виставку проєкту «Спільний обрій».

Виставка працює з 8 до 19 вересня, часи роботи: 9.00 — 20.00

Після презентації проєкту в Харкові виставка вирушить в подальшу подорож містами України, Польщі, інших країн.

Перший етап Міжнародного українсько-польського мистецького проєкту проходів з березня по травень 2023 року. Перша виставка відбулась в травні 2023 року в місті Кракові, а зараз роботи польських та українських юних художників будуть експонуватися в Харкові.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: